Welkom in de Open Kring

algemeen

De Open Kring (Protestantse Kerk Nederland) is de jongste wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Zwolle (PGZ) en is gevestigd in de nieuwste wijk van Zwolle: Stadshagen.

De Open Kring, zo presenteren wij ons graag. Een kring, gevormd door mensen die iets met hun geloof willen doen. De een wat meer dan de ander, of op een andere manier. De een bezoekt wekelijks onze dienst, de ander zelden of nooit. Maar iedereen kan op z’n eigen manier betrokken zijn bij de Open Kring. Onze naam ‘Open Kring’ is een prachtige metafoor om onze gemeente te karakteriseren. In onze missie leest u hoe wij in Stadshagen kerk-zijn.

Ons kerkgebouw heeft een rustgevende, open kerkzaal met sfeervolle modern vormgegeven glas-in-lood ramen. De ronde vorm van de kerkzaal symboliseert op een krachtige wijze, bijna letterlijk, een open kring.

Voel u welkom eens een dienst bij te wonen. Dat kan iedere zondagmorgen om 9.30 uur.

Ons adres is:
Hofstedestraat 1
8043 WC Zwolle
038-4204558
routebeschrijving

Meer nieuws

nieuws

Bloemschikkingen Advent en Kerst 2022

In de lezingen tijdens de Adventstijd is het accent gelegd op “plek voor iedereen”, gebaseerd op het jaarthema “Aan Tafel” en dan in het bijzonder “Gods nabijheid”. Je mag je gezien weten en meedoen in de beweging van God en de Geest die zichtbaar werd in Jezus. Iedereen mag zich genodigd weten in Gods nabijheid.De…

nieuws

Heel de mens

De afgelopen maanden was er weer een verbeelding in wording in een samenwerking tussen Rixt Eisma en Anne Zweers, met ondersteuning van Ronnie van Hemert. Rixt staat garant voor prachtige kleuren, met veel lagen, Anne heeft de vorm aangeleverd, de constructie was in handen van Ronnie. Het is levensgrote verbeelding waarin levensgrote mensen te zien…

Stille Week en Pasen, viert u mee?

Komende week is er iedere avond een vesper, dan wel viering. Viert u deze week van bezinning en inkeer met ons mee? Gezamenlijke Paasvesperdiensten in de drie kerken in Zwolle-West, om 19.30 uur Triduüm, de drie dagen voor Pasen in de Open Kring 1e Paasdag Een goede week!

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!