Nieuws

Veertigdagentijdkalender 2024

Wil je bewust toeleven naar Pasen? Ook dit jaar biedt Petrus voor de Veertigdagentijd een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om in aanloop naar Pasen elke dag even stil te staan.

11 februari Vriendjes- en Vriendinnetjesdienst

Op zondag 11 februari, vanaf 09.30 uur, is er een vriendjes- en vriendinnetjesdienst!

Thema van de dienst is: Het dak eraf! Voorganger is ds. Anne Zweers.

Kom je ook?

18 januari Filmavond

Na de drukke decembermaand is een ontspannen filmavond precies wat we nodig hebben. Op het programma staat de film De Acht Bergen (2022, regie Charlotte  Vandermeersch en Felix van Groeningen), naar de bestseller van Paolo Cognetto.

Actie Kerkbalans 2024

In januari wordt de actie Kerkbalans weer gestart. Voor een aantal van u wijzigt er wat in de bezorging van de enveloppen voor de actie Kerkbalans. Hierna geven wij aan wat er verandert. En uiteraard vragen wij daarnaast uw aandacht voor het belang van uw financiële bijdrage.

29 december Midwinterwandeling

Dit jaar wordt er op 29 december weer een ‘Midwinternachtwandeling’ georganiseerd langs de prachtige dijk van Kampen via Wilsum naar Zwolle. Met onderweg een mooi verhaal, een stiltewandeling, muziek, de natuur, de lichtjes in het donker en je medewandelaars.

Welkom in onze kerkdiensten rondom Kerst!

U bent van harte welkom in onze diensten op 24 december (4e Advent) en 25 december (1e Kerstdag).

18 december Kerstoptreden Grace & Glory

Het verhaal van de geboorte van de navolging van Christus. Op maandag 18 december organiseert het Ontmoetingshuis in samenwerking met de Open Kring een gezellige kerstavond. Het koor neemt u op sprankelende wijze mee op weg naar kerst.

21 november Ziekenzalving in de pastorale praktijk

Op dinsdagavond 21 november vanaf 20.00 uur is er in de Open Kring een thema-avond over ziekenzalving in de pastorale praktijk. 

12 november 2023 Gezamenlijke kerkdienst in de Stinskerk, ds Cor Baljeu

Op zondag 12 november 2023 is er een gezamelijke kerkdienst in de Stinskerk.
Voorganger is ds. Cor Baljeu.

Zaterdag 4 november Zwolse Klimaatdag

Ontdek deze dag allerlei duurzame initiatieven bij jou in de buurt en doe gezellig mee! De Zwolse Klimaatdag draait om ontmoeten, inspireren, verbinden en samen aan de slag.

19 oktober gespreksavond Stuurgroep Toekomst Zwolle West

Donderdag 19 oktober organiseren we een gesprekavond in de Open kring. We beginnen om 19:30 uur.

15 oktober Themadienst “Bij mij thuis”

A.s. zondag 15 oktober zijn de kinderen van harte uitgenodigd. De dienst heeft hetzelfde thema als de kinderboekenweek! De kinderboekenweek heeft als thema “Bij mij thuis”.
De dienst is samen met kinderkring voorbereid .