Nieuws

18 december Kerstoptreden Grace & Glory

Het verhaal van de geboorte van de navolging van Christus. Op maandag 18 december organiseert het Ontmoetingshuis in samenwerking met de Open Kring een gezellige kerstavond. Het koor neemt u op sprankelende wijze mee op weg naar kerst.

21 november Ziekenzalving in de pastorale praktijk

Op dinsdagavond 21 november vanaf 20.00 uur is er in de Open Kring een thema-avond over ziekenzalving in de pastorale praktijk. 

12 november 2023 Gezamenlijke kerkdienst in de Stinskerk, ds Cor Baljeu

Op zondag 12 november 2023 is er een gezamelijke kerkdienst in de Stinskerk.
Voorganger is ds. Cor Baljeu.

Zaterdag 4 november Zwolse Klimaatdag

Ontdek deze dag allerlei duurzame initiatieven bij jou in de buurt en doe gezellig mee! De Zwolse Klimaatdag draait om ontmoeten, inspireren, verbinden en samen aan de slag.

19 oktober gespreksavond Stuurgroep Toekomst Zwolle West

Donderdag 19 oktober organiseren we een gesprekavond in de Open kring. We beginnen om 19:30 uur.

15 oktober Themadienst “Bij mij thuis”

A.s. zondag 15 oktober zijn de kinderen van harte uitgenodigd. De dienst heeft hetzelfde thema als de kinderboekenweek! De kinderboekenweek heeft als thema “Bij mij thuis”.
De dienst is samen met kinderkring voorbereid .

nieuws

Afsluiting 25 jaar Open Kring

Op woensdag 27 september was er een muzikale avond in de Open Kring, georganiseerd door het Open Kring koor, dit als afsluiting van het jubileumjaar van de Open Kring. Het was erg fijn om zoveel mensen in de kerk te hebben en verschillenden hebben meegekeken. We waren erg blij met de medewerking van velen. Hierdoor…

nieuws

27 september, 19.30 uur | Concert Open Kring Koor

Concert Open Kring koor onder leiding van Jannet Loode  op woensdag 27 september 2023 aanvang  19.30 uur met medewerking van Johan Hardeman, Ton Lans Joke van der Zee Jeroen Huzen Wim Vliek en Harry Ham Martin van Heerde Wendela Erbrink Leden Open Kring bestaande uit de groep voorzangers Camera Eric Venema   Er zal onder…

nieuws

Bezinning en verdieping Open Kring – Stinskerk 2023-2024

Tijdens de startzondag zijn de bezinnings- en verdiepingsactiviteiten gepresenteerd. Een overzicht hiervan vind je op deze activiteitenpagina.

algemeen

Welkom in de Open Kring

De Open Kring (Protestantse Kerk Nederland) is de jongste wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Zwolle (PGZ) en is gevestigd in de nieuwste wijk van Zwolle: Stadshagen.