Vrijdag 22 maart Palmpaasstok maken

Palmpasen in de Open Kring!

Op zondag 24 maart is het Palmpasen. Tijdens de Palmpasen dienst van deze zondag kunnen de kinderen met hun versierde Palmpaasstokken een optocht door de kerk lopen. We laten onze stokken zien aan alle mensen in de kerk. Ook gaan we samen luisteren naar het verhaal van deze dag en gaan we leuke dingen doen die hierbij passen. We maken er een gezellige, mooie ochtend van! Daarnaast willen we graag een stok gaan brengen naar mensen in het Zonnehuis.
We vinden het heel leuk als er veel kinderen komen die een versierde Palmpasenstok hebben. Daarom gaan we op vrijdag 22 maart (15.45 tot 17.00 uur) in de hal van de kerk weer palmpaasstokken versieren. Wij zorgen voor alle versiering die op de stok hoort, zoals bijvoorbeeld rozijnen en mooie linten. Zelf moet je dan wel een kruis (twee latten op elkaar in de vorm van een kruis) meenemen dat je gaat versieren. Ook moet je zelf een broodhaantje kopen of bakken en eventueel wat takjes meenemen (buxus o.i.d.) Om te weten voor hoeveel kinderen we spullen moeten halen, vragen we jullie om je op te geven.
Alle kinderen die het leuk vinden om een stok te komen versieren zijn van harte welkom! Wel vinden we het fijn als er een ouder, oma/ opa/ oppas mee komt om te helpen.

Dus alles op een rijtje:
Wat: Palmpaasstok maken in de kerk
Wanneer: Vrijdag 22 maart van 15.45-17.00
Wat meenemen: Een kruis, een broodhaantje en een ouder die je kan helpen als het niet helemaal zelf lukt.
Opgeven: kinderkring@openkring.nl (uiterlijk 20 maart)

Meer nieuws

Werkbezoek landelijke kerk aan de Classis Overijssel-Flevoland

Donderdag 11 april was het werkbezoek van de landelijke kerk aan de classis Overijssel-Flevoland, o.a. aan de Open Kring. Een verslag van Klaas van der Kamp kunt u lezen via dit nieuwsbericht.

Samen wandelen tussen Pasen en Pinksteren

De eerste wandeling tussen Pasen en Pinksteren zit er op. Een beetje guur, maar al met al toch lekker uitgewaaid. De volgende wandeling is donderdag 18 april. We vertrekken dan om 19.30 uur vanaf Lisdodde 78 voor een rondje Milligerplas.
De week erop lopen we op dinsdag (23 april). Dan beginnen we vanaf Marskramerstraat 15.
Gezellig als je meeloopt!

Diensten in de Stille of Goede week

Gaat je met ons mee op weg naar Pasen?
In de Stille week naar Pasen beginnen we met drie gezamenlijke vespers in de kerken van Zwolle-West op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
Zoals elk jaar zijn er daarna diensten in de Open Kring op Witte donderdag, Goede vrijdag en Stille zaterdag, op weg naar Paasmorgen.