Open Kring actief

Aan het einde van de kerkdienst op 17 maart werden de spandoeken getoond. Hierna konden we meedoen met een schoonmaakactie bij de Open Kring en ook een tv-fragment kijken. Uiteraard niet zonder eerst koffie/thee gedronken te hebben.

Op de foto’s de spandoeken, enkele gemeenteleden bij het verzamelen van zwerfvuil en het resultaat van een klein uurtje werk. Dank aan de deelnemers!

Het videofragment, een interview met Maarten Loonen, is hier nog te bekijken:

Bj de Open Kring hebben we, via de gemeentesubsidie, enkele grijpers aangeschaft. We kunnen dus makkelijk kleine zwerfvuil-acties organiseren.

Vragen, meer informatie: GroeneKerk@openkring.nl

Groene kerkdienst 17 maart 2024

Meer nieuws

Werkbezoek landelijke kerk aan de Classis Overijssel-Flevoland

Donderdag 11 april was het werkbezoek van de landelijke kerk aan de classis Overijssel-Flevoland, o.a. aan de Open Kring. Een verslag van Klaas van der Kamp kunt u lezen via dit nieuwsbericht.

Samen wandelen tussen Pasen en Pinksteren

De eerste wandeling tussen Pasen en Pinksteren zit er op. Een beetje guur, maar al met al toch lekker uitgewaaid. De volgende wandeling is donderdag 18 april. We vertrekken dan om 19.30 uur vanaf Lisdodde 78 voor een rondje Milligerplas.
De week erop lopen we op dinsdag (23 april). Dan beginnen we vanaf Marskramerstraat 15.
Gezellig als je meeloopt!

Diensten in de Stille of Goede week

Gaat je met ons mee op weg naar Pasen?
In de Stille week naar Pasen beginnen we met drie gezamenlijke vespers in de kerken van Zwolle-West op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
Zoals elk jaar zijn er daarna diensten in de Open Kring op Witte donderdag, Goede vrijdag en Stille zaterdag, op weg naar Paasmorgen.