Foto impressie Startzondag 2023

nieuws

Na de voorbereidingen die voor de zomervakantie al begonnen, konden we afgelopen zondag gezamenlijk een ochtend met
elkaar organiseren, in het gebouw van de Stinkerk. Begon de ochtend met regen, toch kwamen velen, voor het hele programma, of alleen de viering. We zijn heel dankbaar voor de opkomst.
Ook de opzet, eerst koffie, daarna verschillende workshops, daarna Vieren, en afsluiten met soep en broodjes, werd als verrassend ervaren, maar bleek een goede opzet. Meedenken en praten over de inhoud van de viering (gebeden, preek), bloemstukken maken, bestemd voor de leerkrachten van onze PC-scholen in Westenholte, Stadshagen en ‘s Heerenbroek, een ad-hoc koor dat onder leiding van Martin van Heerde een bijdrage leverde in de viering……………..en wie wilde praten met elkaar aan de hand van een paar vragen, dat kon ook!
De Kinder- en Jongerenkring waren actief voor de viering, in en rondom het gebouw, en lieten dat tijdens de viering zien, prachtig!!
Dank aan iedereen die geholpen heeft, want het is best een hele klus om deze gezamenlijke startzondag te organiseren en uit te voeren! Want zonder al die helpende handen was het niet gelukt, dat is zeker. Wat zijn er dan veel mensen die zich inzetten, en betrokken zijn in onze kerken in ZwolleWest, hartverwarmend. Grote dank! In Geloof, Hoop en Liefde hopen we elkaar weer te ontmoeten.

Meer nieuws

Werkbezoek landelijke kerk aan de Classis Overijssel-Flevoland

Donderdag 11 april was het werkbezoek van de landelijke kerk aan de classis Overijssel-Flevoland, o.a. aan de Open Kring. Een verslag van Klaas van der Kamp kunt u lezen via dit nieuwsbericht.

Samen wandelen tussen Pasen en Pinksteren

De eerste wandeling tussen Pasen en Pinksteren zit er op. Een beetje guur, maar al met al toch lekker uitgewaaid. De volgende wandeling is donderdag 18 april. We vertrekken dan om 19.30 uur vanaf Lisdodde 78 voor een rondje Milligerplas.
De week erop lopen we op dinsdag (23 april). Dan beginnen we vanaf Marskramerstraat 15.
Gezellig als je meeloopt!

Diensten in de Stille of Goede week

Gaat je met ons mee op weg naar Pasen?
In de Stille week naar Pasen beginnen we met drie gezamenlijke vespers in de kerken van Zwolle-West op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
Zoals elk jaar zijn er daarna diensten in de Open Kring op Witte donderdag, Goede vrijdag en Stille zaterdag, op weg naar Paasmorgen.