Foto impressie Startzondag 2023

nieuws

Na de voorbereidingen die voor de zomervakantie al begonnen, konden we afgelopen zondag gezamenlijk een ochtend met
elkaar organiseren, in het gebouw van de Stinkerk. Begon de ochtend met regen, toch kwamen velen, voor het hele programma, of alleen de viering. We zijn heel dankbaar voor de opkomst.
Ook de opzet, eerst koffie, daarna verschillende workshops, daarna Vieren, en afsluiten met soep en broodjes, werd als verrassend ervaren, maar bleek een goede opzet. Meedenken en praten over de inhoud van de viering (gebeden, preek), bloemstukken maken, bestemd voor de leerkrachten van onze PC-scholen in Westenholte, Stadshagen en ‘s Heerenbroek, een ad-hoc koor dat onder leiding van Martin van Heerde een bijdrage leverde in de viering……………..en wie wilde praten met elkaar aan de hand van een paar vragen, dat kon ook!
De Kinder- en Jongerenkring waren actief voor de viering, in en rondom het gebouw, en lieten dat tijdens de viering zien, prachtig!!
Dank aan iedereen die geholpen heeft, want het is best een hele klus om deze gezamenlijke startzondag te organiseren en uit te voeren! Want zonder al die helpende handen was het niet gelukt, dat is zeker. Wat zijn er dan veel mensen die zich inzetten, en betrokken zijn in onze kerken in ZwolleWest, hartverwarmend. Grote dank! In Geloof, Hoop en Liefde hopen we elkaar weer te ontmoeten.

Meer nieuws

18 december Kerstoptreden Grace & Glory

Het verhaal van de geboorte van de navolging van Christus. Op maandag 18 december organiseert het Ontmoetingshuis in samenwerking met de Open Kring een gezellige kerstavond. Het koor neemt u op sprankelende wijze mee op weg naar kerst.

21 november Ziekenzalving in de pastorale praktijk

Op dinsdagavond 21 november vanaf 20.00 uur is er in de Open Kring een thema-avond over ziekenzalving in de pastorale praktijk. 

12 november 2023 Gezamenlijke kerkdienst in de Stinskerk, ds Cor Baljeu

Op zondag 12 november 2023 is er een gezamelijke kerkdienst in de Stinskerk.
Voorganger is ds. Cor Baljeu.