Foto impressie Startzondag 2023

nieuws

Na de voorbereidingen die voor de zomervakantie al begonnen, konden we afgelopen zondag gezamenlijk een ochtend met
elkaar organiseren, in het gebouw van de Stinkerk. Begon de ochtend met regen, toch kwamen velen, voor het hele programma, of alleen de viering. We zijn heel dankbaar voor de opkomst.
Ook de opzet, eerst koffie, daarna verschillende workshops, daarna Vieren, en afsluiten met soep en broodjes, werd als verrassend ervaren, maar bleek een goede opzet. Meedenken en praten over de inhoud van de viering (gebeden, preek), bloemstukken maken, bestemd voor de leerkrachten van onze PC-scholen in Westenholte, Stadshagen en ‘s Heerenbroek, een ad-hoc koor dat onder leiding van Martin van Heerde een bijdrage leverde in de viering……………..en wie wilde praten met elkaar aan de hand van een paar vragen, dat kon ook!
De Kinder- en Jongerenkring waren actief voor de viering, in en rondom het gebouw, en lieten dat tijdens de viering zien, prachtig!!
Dank aan iedereen die geholpen heeft, want het is best een hele klus om deze gezamenlijke startzondag te organiseren en uit te voeren! Want zonder al die helpende handen was het niet gelukt, dat is zeker. Wat zijn er dan veel mensen die zich inzetten, en betrokken zijn in onze kerken in ZwolleWest, hartverwarmend. Grote dank! In Geloof, Hoop en Liefde hopen we elkaar weer te ontmoeten.

Meer nieuws

Foto’s Vrijwilligersavond

Op donderdagavond 25 april a.s. was de gezellige vrijwilligersavond van de Open Kring.
We begonnen de avond met een kopje koffie of thee, waarna in groepjes onze kennis over uiteenlopende onderwerpen getest werd. In dit artikel een foto-impressie

Maria viering op 8 mei, bij de Maria Kapel in ‘s-Heerenbroek

Om 19 uur bent U welkom bij de viering bij de kapel, bij Diny en Henk van Dam, Veecaterweg 2.
Muziek en woorden, de voorgangers zijn ds. Nelleke Beimers en pastor Hans Schoorlemmer.
Enkele leden van het Open Kring koor ondersteunen de samenzang.
Koffie en thee na afloop van deze (korte) Open Lucht dienst.
Van Harte Welkom!

Werkbezoek landelijke kerk aan de Classis Overijssel-Flevoland

Donderdag 11 april was het werkbezoek van de landelijke kerk aan de classis Overijssel-Flevoland, o.a. aan de Open Kring. Een verslag van Klaas van der Kamp kunt u lezen via dit nieuwsbericht.