Ds. Cor Baljeu heeft ons beroep aangenomen!

nieuws

Op vrijdag 29 juni 2018 ontving ds. Cor Baljeu uit Pijnacker (predikant in de Ontmoetingskerk) ons beroep vanuit De Open Kring. Hij had tot vrijdag 20 juli 2018 de tijd om hierover te beslissen.

De wijkkerkenraad is heel blij en dankbaar te kunnen mededelen dat hij het beroep afgelopen donderdag 12 juli 2018 heeft aangenomen! De datum van bevestiging moet nog worden afgesproken, maar zal eind september, uiterlijk medio oktober zijn. We hebben vanaf dan weer een eigen wijkpredikant!

Wijkkerkenraad De Open Kring

Meer nieuws

Vrijdag 8 april Palmpaasstokken versieren

Vrijdag 8 april (15.00 tot 17.00 uur) gaan we in de kerkhal weer palmpaasstokken versieren. Tijdens de Palmpasen dienst van zondag 10 april kunnen de kinderen met deze stokken een optocht door de kerk lopen. Ook gaan we deze ochtend bij verschillende afdelingen van het Zonnehuis op bezoek. Wij willen daar een versierde palmpaasstok brengen…

nieuws

Uitslag Kerkbalans 2021

Het heeft even geduurd maar hier is dan de eerste voorlopige uitslag van de Actie Kerkbalans 2021.Een actie die anders verliep dan andere jaren, maar ook weer mooie momenten heeft opgeleverd. Mensen die zich zonder probleem beschikbaar stellen als bezorgadres als de loper die de enveloppen rondbracht  in een ander deel van Stadshagen woont ….

nieuws

Ds. Margo Jonker – 25 jaar predikant

Op 5 mei was ds. Margo Jonker 25 jaar predikant. Van 2013 tot en met 2017 was zij voorganger in de Open Kring. Op 8 mei werd Margo verrast met een wandeltocht en een bezoek aan de kerken in Zwolle waar zij predikant is geweest (Hoeksteen, Oosterkerk, Open Kring).10 gemeenteleden waren aanwezig in de Open…