Donderdag 25 april Vrijwilligersavond- Welkom allemaal!

Op donderdagavond 25 april a.s. is de gezellige vrijwilligersavond van de Open Kring. Op deze avond willen we alle vrijwilligers van de Open Kring bedanken voor al hun inzet!
Inloop vanaf 19:45 uur, we starten om 20:00 uur in de Open Kring.
We beginnen de avond met een kopje koffie of thee, waarna we in groepjes getest zullen worden op onze kennis over uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard is er een leuke prijs voor het winnende groepje.

Na de (pub)quiz kunnen we napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Om 22:30 uur is de vrijwilligersavond afgelopen.

Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen (i.v.m. de inkoop van lekkernijen) vragen we u/jou zich uiterlijk 18 april as. op te geven via vrijwilligersavond@openkring.nl (graag met naam en telefoonnummer).

We zien u/jou graag op donderdagavond 25 april a.s.!

Geertje Wijnja, Helga Vliek, Jan Brandsema, Trijnie van de Put

Meer nieuws

Werkbezoek landelijke kerk aan de Classis Overijssel-Flevoland

Donderdag 11 april was het werkbezoek van de landelijke kerk aan de classis Overijssel-Flevoland, o.a. aan de Open Kring. Een verslag van Klaas van der Kamp kunt u lezen via dit nieuwsbericht.

Samen wandelen tussen Pasen en Pinksteren

De eerste wandeling tussen Pasen en Pinksteren zit er op. Een beetje guur, maar al met al toch lekker uitgewaaid. De volgende wandeling is donderdag 18 april. We vertrekken dan om 19.30 uur vanaf Lisdodde 78 voor een rondje Milligerplas.
De week erop lopen we op dinsdag (23 april). Dan beginnen we vanaf Marskramerstraat 15.
Gezellig als je meeloopt!

Diensten in de Stille of Goede week

Gaat je met ons mee op weg naar Pasen?
In de Stille week naar Pasen beginnen we met drie gezamenlijke vespers in de kerken van Zwolle-West op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
Zoals elk jaar zijn er daarna diensten in de Open Kring op Witte donderdag, Goede vrijdag en Stille zaterdag, op weg naar Paasmorgen.