”Bewogen om de schepping?”

Met deze titel is er een kerkdienst op 17 maart in de Open Kring. We beginnen om 09:30 uur. We zoeken naar balans in de lastige vragen over duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We doen dit door te zingen, luisteren, spreken. Ds. Jan Woltinge is de voorganger, de werkgroep Groene Kerk heeft dit samen met hem voorbereid.  Er is zeker aandacht voor de kinderen!

Na de dienst kan iedereen – rond 10:45 – meedoen met een schoonmaakactie in de omgeving van de Open Kring. We ruimen het zwerfafval op. Een actie vanwege de landelijk Schoonmaakactie op 23 maart. Er is dan een presentje voor de kinderen na afloop.  Vragen, reageren? groenekerk@openkring.nl.

De Open Kring staat aan Hofstedestraat 1, 8043 WC Zwolle, van harte welkom!

Meer nieuws

Ds. Cor Baljeu heeft beroep aangenomen

Ds Cor Baljeu heeft het beroep van de Protestantse Wijkgemeente Alkmaar-Noord aanvaard. Voor hem de mogelijkheid om in een voor hem vertrouwde omgeving nog 2 jaar werkzaam te zijn.
Wij vinden het jammer dat hij vertrekt, dit zal zeker een extra beroep doen op onze veerkracht.
Vanuit de kerkenraad houden we u op de hoogte van volgende stappen.
Voorzitter@openkring.nl

7 juli Bijzondere kerkdienst

Wat een bijzondere dienst is er op zondag 7 juli in de Open Kring! Dit wordt een dienst vol vreugde, muziek en betekenisvolle momenten. De christelijke band Joy uit Den Ham zal de muzikale begeleiding verzorgen, en dat belooft een feestelijke samenzang te worden.

Beroep ds. Cor Baljeu

Ds Cor Baljeu heeft een beroep ontvangen van de Protestantse Wijkgemeente Alkmaar-Noord. Wij feliciteren hem met dit beroep, een teken van vertrouwen en verwachting. Maar het is voor ons – de Open Kring – dubbel, dit maakt ons nu onzeker, er gaan allerlei gedachten door ons heen.

Voor nu wachten we op de beslissing van Cor. Hij heeft daarvoor 3 weken de tijd vanaf het moment van het beroep. Wij wensen hem sterkte, en bidden om de ruimte van Gods Geest.

We houden u als gemeente op de hoogte van zijn besluit.

Voorzitter@openkring.nl