”Bewogen om de schepping?”

Met deze titel is er een kerkdienst op 17 maart in de Open Kring. We beginnen om 09:30 uur. We zoeken naar balans in de lastige vragen over duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We doen dit door te zingen, luisteren, spreken. Ds. Jan Woltinge is de voorganger, de werkgroep Groene Kerk heeft dit samen met hem voorbereid.  Er is zeker aandacht voor de kinderen!

Na de dienst kan iedereen – rond 10:45 – meedoen met een schoonmaakactie in de omgeving van de Open Kring. We ruimen het zwerfafval op. Een actie vanwege de landelijk Schoonmaakactie op 23 maart. Er is dan een presentje voor de kinderen na afloop.  Vragen, reageren? groenekerk@openkring.nl.

De Open Kring staat aan Hofstedestraat 1, 8043 WC Zwolle, van harte welkom!

Meer nieuws

Werkbezoek landelijke kerk aan de Classis Overijssel-Flevoland

Donderdag 11 april was het werkbezoek van de landelijke kerk aan de classis Overijssel-Flevoland, o.a. aan de Open Kring. Een verslag van Klaas van der Kamp kunt u lezen via dit nieuwsbericht.

Samen wandelen tussen Pasen en Pinksteren

De eerste wandeling tussen Pasen en Pinksteren zit er op. Een beetje guur, maar al met al toch lekker uitgewaaid. De volgende wandeling is donderdag 18 april. We vertrekken dan om 19.30 uur vanaf Lisdodde 78 voor een rondje Milligerplas.
De week erop lopen we op dinsdag (23 april). Dan beginnen we vanaf Marskramerstraat 15.
Gezellig als je meeloopt!

Diensten in de Stille of Goede week

Gaat je met ons mee op weg naar Pasen?
In de Stille week naar Pasen beginnen we met drie gezamenlijke vespers in de kerken van Zwolle-West op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
Zoals elk jaar zijn er daarna diensten in de Open Kring op Witte donderdag, Goede vrijdag en Stille zaterdag, op weg naar Paasmorgen.