7 maart Ik was geen verrader!

Over Judas

Op donderdag 7 maart speelt ds. Bert Aalbers de monoloog ‘Ik was geen verrader!’ Deze monoloog is ontstaan vanuit het boek ‘De ware Judas (2006)’ en brengt het verhaal van Judas Iskariot voor het voetlicht.

In de veertigdagentijd, op donderdag 7 maart, speelt Bert deze monoloog in de Open Kring in Zwolle, Hofstedestraat 1, aanvang 20.00 uur. In de pauze is er koffie en thee. Daarna is er de gelegenheid om met Bert Aalbers in gesprek te gaan. U bent van harte welkom!

Commissie bezinning en verdieping

Meer nieuws

Werkbezoek landelijke kerk aan de Classis Overijssel-Flevoland

Donderdag 11 april was het werkbezoek van de landelijke kerk aan de classis Overijssel-Flevoland, o.a. aan de Open Kring. Een verslag van Klaas van der Kamp kunt u lezen via dit nieuwsbericht.

Samen wandelen tussen Pasen en Pinksteren

De eerste wandeling tussen Pasen en Pinksteren zit er op. Een beetje guur, maar al met al toch lekker uitgewaaid. De volgende wandeling is donderdag 18 april. We vertrekken dan om 19.30 uur vanaf Lisdodde 78 voor een rondje Milligerplas.
De week erop lopen we op dinsdag (23 april). Dan beginnen we vanaf Marskramerstraat 15.
Gezellig als je meeloopt!

Diensten in de Stille of Goede week

Gaat je met ons mee op weg naar Pasen?
In de Stille week naar Pasen beginnen we met drie gezamenlijke vespers in de kerken van Zwolle-West op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.
Zoals elk jaar zijn er daarna diensten in de Open Kring op Witte donderdag, Goede vrijdag en Stille zaterdag, op weg naar Paasmorgen.