7 juli Bijzondere kerkdienst

Wat een bijzondere dienst is er op zondag 7 juli in de Open Kring! Dit wordt een dienst vol vreugde, muziek en betekenisvolle momenten. De christelijke band Joy uit Den Ham zal de muzikale begeleiding verzorgen, en dat belooft een feestelijke samenzang te worden. Hoe bijzonder is het dat een van onze eigen gemeenteleden deel uitmaakt van deze band? Dat maakt het optreden nog persoonlijker en specialer.

Deze dienst markeert ook een belangrijke mijlpaal voor twee van onze jonge gemeenteleden. Zij nemen afscheid van de kinderkring en maken zich klaar voor hun volgende avontuur: de middelbare school. We willen dit moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is een gelegenheid om terug te kijken op hun tijd in de kinderkring en vooruit te blikken op de spannende nieuwe fase die voor hen ligt.

Ds. Henriëtte Schaap, die zelf deel uitmaakt van de Open Kring, zal de dienst leiden. We kijken ernaar uit om samen te komen, te zingen, te vieren en onze jongste leden een prachtig afscheid te geven. Laten we deze bijzondere zondagochtend samen omarmen en er een onvergetelijk moment van maken! Open Kring, Hofstedestraat 1, 8043 WC Zwolle.

Meer nieuws

Afscheid ds. Cor Baljeu op 29 september

Ds Cor Baljeu heeft een beroep ontvangen van de Protestantse Wijkgemeente Alkmaar-Noord en aangenomen. Dit betekent dat we afscheid van hem gaan nemen. Er wordt een afscheidscommissie gevormd die dit gaat voorbereiden. Details worden in de loop van de tijd hier aangevuld. Het volgende is al bekend:

De afscheidsdienst, waarin hij wordt losgemaakt van de gemeente, is op zondag 29 september. U bent welkom vanaf 10:00 (ontvangst met koffie/thee), waarna de dienst om 10:30 begint. Na de dienst wordt ds Cor Baljeu toegesproken, hierna kunt u hem ook persoonlijk de hand drukken.

Voorzitter@openkring.nl

Bij de dienst van zondag 18 augustus in de Stinskerk

Komende zondag horen we de evangelielezing volgens het oecumenisch leesrooster, Marcus 7, 31 – 37. Jezus gaf stem aan een doofstomme man, mede doordat hij met zijn speeksel de tong van deze man aanraakte. Dit bracht mij bij de tijdens het studieverlof bestudeerde eerste brief van Paulus aan de Korintiërs.

Foto’s 21 juli- zomerdienst op de boerderij

Op zondag 21 juli aanstaande is de eerste gezamenlijke zomerdienst. Net als vorig jaar willen we deze dienst organiseren op de boerderij van Koersen aan de Zwolseweg 62 in ‘s-Heerenbroek. Dat is de boerderij tegenover autobedrijf Bastiaan. Er is beperkt parkeergelegenheid, dus kom vooral met de fiets. We zorgen voor zitplekken, maar als u eigen (tuin)stoelen mee kunt nemen weet u dat u goed zit.
Op 21 juli gaat de heer Schutte voor in de eerste van de zomerdiensten rond het thema “zien en gezien worden”. Er zullen voor iedereen gedrukte liturgieën zijn met de liedteksten. Het is jammer genoeg niet mogelijk om die dienst via Youtube of kerkdienstgemist.nl uit te zenden. Na de dienst is er voor iedereen koffie, thee of fris.