29 december Midwinterwandeling

MIDWINTERNACHTWANDELING

van Station Kampen naar Zwolle

Vrijdag 29 december 2022 

Start om 19.00 uur vanaf Station Kampen

(voor wie wil opstap 18:51 Zwolle Stadshagen)

 

Dit jaar wordt er weer een ‘Midwinternachtwandeling’ georganiseerd langs de prachtige dijk van Kampen via Wilsum naar Zwolle. Met onderweg een mooi verhaal, een stiltewandeling, muziek, de natuur, de lichtjes in het donker en je medewandelaars.

We hebben medewerking van een blazers-ensemble en van de midwinterhoornblazers!

Ons eindpunt is de Mariakapel van de familie Henk en Diny van Dam, Veecaterweg 3, ‘s Heerenbroek. Daar staan we even stil bij moeder en kind.

Na afloop is daar warme chocolademelk en Glühwein voor ons.

We vragen een kleine bijdrage voor de onkosten. Het resterende bedrag wordt geschonken aan de Kerstactie van Kinderen in de Knel voor de kinderen in de Oekraïne.

Iedereen is welkom, neem gerust medewandelaars mee.

In de verband met de inkoop graag even opgeven met hoeveel mensen je mee gaat doen, stuur een mail aan: annezweers@kpnplanet.nl  ovv ‘wandeling’

Van harte welkom,

Alvast goede kerstdagen,

Anne Zweers.

PS

Het is donker, koud en een wandeling van ongeveer 13 kilometer. We zijn met de tussenstops ongeveer drie uur onderweg. Denk dus aan je veiligheid, hesjes en lampjes, warme kleding en goede schoenen.

Meer nieuws

10 maart Toekomst wijkgemeenten Zwolle-West

Op zondagmorgen 10 maart, na de kerkdienst, zal een toelichting worden gegeven op de de voorstellen van de Stuurgroep Zwolle West over de toekomst van de Open Kring en de Stinskerk. Deze voorstellen zijn door zowel de kerkenraad van de Stinskerk, als de Open Kring positief ontvangen.
U krijgt tijdens de bijeenkomst ook de gelegenheid om te reageren.

Veertigdagentijdkalender 2024

Wil je bewust toeleven naar Pasen? Ook dit jaar biedt Petrus voor de Veertigdagentijd een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om in aanloop naar Pasen elke dag even stil te staan.

11 februari Vriendjes- en Vriendinnetjesdienst

Op zondag 11 februari, vanaf 09.30 uur, is er een vriendjes- en vriendinnetjesdienst!

Thema van de dienst is: Het dak eraf! Voorganger is ds. Anne Zweers.

Kom je ook?