20 oktober 2024 Afscheid en bevestiging scriba

In de dienst van a.s. zondag 20 oktober 2024, aanvang 09.30 uur, nemen wij afscheid van Mirjam Visser als scriba van onze gemeente. We zijn blij dat we in dezelfde dienst Miranda Landsman als nieuwe scriba kunnen bevestigen. Ds. Bert Aalbers zal voorgaan in deze dienst.
Welkom!

Meer nieuws

17 november 2024 Kunst en Kerkdienst in de Open Kring

Soms zie je iets als je ergens wandelt en dan denk je: ‘Hé, dat daar iets groeit’, een polletje gras, een bloem of wat dan ook. Of je ziet iets gebeuren dat je verrast en blij maakt, gewoon op straat of ergens anders.
Kleine tekenen van hoop, van iets goeds.
Als je dat nu ziet of meemaakt en je hebt je mobiele telefoon bij je, …

Vredesengel in de Open Kring

Een verrassing in de kerkzaal, er is een Engel verschenen…… Begin vorig jaar werden we benaderd door het Vredesplatform in Zwolle, of we de Engel ook een poos  onderdak wilden verlenen. Toen paste het niet zo goed, maar belofte maakt schuld, en na vele omzwervingen door Zwolle is de Engel nu in ons kerkgebouw beland. Op een A4tje kunt u het ontstaan en de betekenis lezen (hangt bij de engel). Er zijn symbolen van Vrede en Klimaat door kunstenaar en kinderen gebruikt in de kleurrijke verbeelding. Er is een Engel in ons midden…

6 oktober Lekker eigenwijze kinderdienst!

Zondag 6 oktober staat de kinderdienst met als thema ‘Lekker eigenwijs!’ op het programma. Daarmee sluiten we aan bij het thema van de Kinderboekenweek.
Kom lekker als jezelf of verkleed…je bent welkom op de manier zoals je er die ochtend wilt zijn…
We denken dat de kerkdienst rond 9.30 uur begint…of wat later…lekker eigenwijs!
Welkom!