Zondag 12 februari: themadienst Vriendschap

Op zondag 12 februari is er in De Open Kring, Hofstedestraat 1, een themadienst voor alle mensen van 0-99 jaar. Iedereen is van harte welkom! De dienst begint om 9.30 uur, we gaan samen zingen, luisteren naar verhalen en denken na over vragen. Wat betekent vriendschap voor jou? Wie is jouw vriendin? 

Na afloop is er lekkers en kunnen de kinderen (en volwassenen )  samen leuke dingen doen. 

De dienst wordt mede voorbereid door de jongeren- en kinderkring. Het wordt een dienst voor en door kinderen ! Wij hopen veel kinderen en volwassenen te zien en er samen met elkaar een mooie ochtend van te maken. Er is deze ochtend ook oppas voor de allerkleinsten. Tot dan!

Meer nieuws

nieuws

Ds. Cor Baljeu heeft ons beroep aangenomen!

Op vrijdag 29 juni 2018 ontving ds. Cor Baljeu uit Pijnacker (predikant in de Ontmoetingskerk) ons beroep vanuit De Open Kring. Hij had tot vrijdag 20 juli 2018 de tijd om hierover te beslissen. De wijkkerkenraad is heel blij en dankbaar te kunnen mededelen dat hij het beroep afgelopen donderdag 12 juli 2018 heeft aangenomen!…

nieuws

Kerkdienst 15 maart 2020

Een bijzondere dienst vanmorgen, in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus uitgezonden via onze Facebook groepspagina voor Open Kring gemeenteleden en Kerkdienstgemist.nl. Met een kleine groep mensen waren we vanmorgen aanwezig om deze dienst mogelijk te maken. Voor degenen die geen Facebookaccount hebben, is de dienst nu via YouTube beschikbaar.

nieuws

4 juni 09.30 uur: Kerkdienst, ds. Siebren van der Zee

Welkom in deze dienst! Voorganger: ds. Siebren van der Zee (lid Open Kring); Ambtsdragers: Helga Vliek en Geertje Wijnja; Organist: Jeroen van der Scheer; Lector: Co Verduijn; Koster: Annemiek Kuiper; Oppaskring voor de allerkleinsten, met Marijke Hessels. Kijken en luisteren via YouTube Door te klikken op deze afbeelding ga je rechtstreeks naar de uitzending op…

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!