Zaterdag 25 december, 1e Kerstdag, 09.30 uur, Kerkdienst (digitaal)

nieuws

Welkom in deze dienst!

De kerkdienst begint om 09.30. In verband met de lockdown is het helaas niet mogelijk om de dienst fysiek bij te wonen.

Voorganger ds. Cor Baljeu, organist Johan Hardeman, pianist Martin van Heerde, bugel en trompet Jeroen van Huzen, zang
door (leden) Open Kring Koor o.l.v. Jannet Loode, en zanggroep door Annemarie Noorlag, Marrianne van Norel, Wim Vliek en Geertje Wijnja.

Kerstochtend. Wat een mooi moment om het Open Kring koor weer te horen zingen! In verband met de coronamaatregelen wordt ook deze dienst anders ingevuld. Enkele liederen zijn eerder opgenomen.

Kijken en luisteren via YouTube

Door te klikken op deze afbeelding ga je rechtstreeks naar de uitzending op YouTube.

Livestream

De LIVE-uitzending met beeld is ook te zien via ons YouTubekanaal. Open deze link naar het videokanaal van de Open Kring als je hierboven geen beeld krijgt:

of neem de link over: https://www.youtube.com/OpenKringZwolleStadshagen
Als je een smart-tv hebt, kun je je ook abonneren op het kanaal en de uitzending op tv bekijken.

Luisteren via Kerkdienst gemist

De uitzending is ook te horen via het Kerkdienstgemist.nl-kanaal van de Open Kring: https://kerkdienstgemist.nl/stations/431

Zondagsbrief en Liturgie voor deze dienst

De liturgie voor deze dienst staat vermeld op onze Zondagsbrief:

Digitaal collecteren

Je kunt digitaal bijdragen aan de collectes via de Appostel-app, QR-code of rechtstreeks via de website van SKGCollect.

1e collecte Diaconie Zwolle
2e collecte Kerk (tgv Open Kring)
3e collecte Diaconale Noodhulp

Veel kinderen en jongeren staan er alleen voor in het leven zonder bescherming van volwassenen. Kerk in Actie zet zich in voor kinderen en jongeren in kwetsbare situaties, zoals voor straatkinderen en werkende kinderen. Hun rechten moeten nageleefd worden, zoals hun recht op onderwijs. Kerk in Actie stimuleert ook dat kinderen en jongeren een rol krijgen in de kerk. Help je mee om het leven van kinderen in de knel te verbeteren? Zie voor meer informatie: www.kerkinactie.nl. Je kunt ook zelf een bedrag overmaken naar Kerk in Actie op bankrekeningnummer NL 89 ABNA 0457 457 457, onder vermelding van ‘Project Kinderen in de knel’

Je kunt daarnaast nog geven voor de Kerk in Actie bus (Open Kring). Deze is bestemd voor voor de landelijke actie voor vluchtelingen kinderen in Griekenland (= KiA).

Via de Appostel-app

Als je een smartphone hebt is dit de handigste manier. Download op je smartphone of tablet de app Appostel in de Play store (Android) of in de app store (Apple) en kies bij “uw gemeenten” vervolgens voor de Protestantse Gemeente Zwolle. Maak simpel eenmalig een account aan en je kunt voortaan digitaal doneren aan de aangegeven collecten. Betalen kan via Ideal, incasso en een betaaltegoed. Met name via de laatste optie verloopt het doneren razendsnel.

Of scan met uw smartphone de QR-code

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is QR-code-Collectes-Open-Kring.png
QR-code Open Kring

Via de website van SKG-collect

Ga naar de website van SKGCollect. :
Voor de Open Kring: https://site.skgcollect.nl/35/doel/3117/openkring.html.
Onderaan de pagina kun je doorklikken naar de verschillende collectes. Probeer het eens.

Nieuw: Niet-digitale mogelijkheden om uw gift te geven!

Voor degenen die niets kunnen met QR-codes of geldapps: er zijn twee andere manieren om toch je gift aan de collecte te kunnen geven:

  • bij het kerkelijk bureau kun je een collecteformulier aanvragen. Op dat formulier kun je aangeven hoeveel geld je aan elke collecte wilt doneren. Het totaalbedrag wordt dan per maand geïncasseerd. Het kerkelijk bureau is bereikbaar op 038-4217596, ma-vr 8.30u-12.00u of via administratie@pknzwolle.nl (je kunt ook nog een formulier opvragen voor de afgelopen periode);
  • je kunt ook zelf geld overmaken op de bankrekening van de kerkrentmeesters: NL54 RABO 0373 7341 66 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Zwolle, onder duidelijke vermelding van het bedrag dat je voor iedere collecte wilt besteden:
    Open Kring (datum zondag): D€… / K €… / 3 €… / KiA €…
  • Mail naar Lucinda Blauw voor meer informatie of hulp: zondagsbrief@openkring.nl

Meer nieuws

nieuws

Top 2000 dienst gaat helaas deze week niet door

De Top 2000 dienst kan helaas a.s. woensdag niet doorgaan vanwege omstandigheden. De band wil graag samen optreden, maar dat lukt nu niet. Daarom zal de dienst worden verschoven naar een later moment.

Theaterversie ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’ naar Zwolle

Kees Posthumus, al jaren bekend als een sprankelend verhalenverteller, tevens theatermaker, treedt op woensdag10 mei op in de Oosterkerk in Zwolle (Bagijnesingel, nabij Turfmarkt). Hij brengt daar de voorstelling ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’, samen met multimuzikant Henk van Glabbeek. Aanvang 20.00 uur; toegang vrij (vrijwillige bijdrage). In een afwisselende, vooral vrolijke voorstelling wordt met…

nieuws

25 jaar Open Kring

We willen u graag informeren over de activiteiten rondom 25 jaar Open Kring, in de komende maanden: Nader bericht volgt. We houden u regelmatig op de hoogte, Kitty, Mirjam en Geertje

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!