Westenholte Festival 2022

Van 1 tot en met 4 september vindt het Westenholte Festival plaats, in het Stinspark, in de wijk Westenholte.

Als afsluiting is er een Tentkerkdienst, om 18 uur. Inloop vanaf 17.30 uur met koffie, thee en fris. Een mooi initiatief!

De dienst wordt voorbereid door leden van de kerken die in onze wijk actief zijn ( Stinskerk, Open Kring, VEZ, de Fontein). Gert Visscher zal spreken, Jeroen Knol is gastheer, er zal muzikale inzet en ondersteuning zijn, en samenzang.

Zie ook de website: https://westenholtefestival.nl

Wees van harte welkom!

Meer nieuws

nieuws

Veertig dagen zonder God

“Kunst is nodig om zoveel mogelijk beelden te creëren. Het brengt ons dichter bij de werkelijkheid, die niet in één beeld te vangen is. Het is nodig omdat wij lijden aan beeldarmoede. Wij denken: dit is zus en dat is zo, dit is mooi en dat is lelijk, dit is van God en dat niet….

nieuws

Rommel

Heel veel afval zie je langs de weg. Als je fietst is het niet op te tellen: blikjes, papiertjes, zakken, zakjes, flessen van plastic en van glas, allerlei dingen die van fietsen afvallen. En dan heb ik het nog niet eens over verloren handschoenen, shawls en mutsen. En knuffels of kinderschoenen. Hoe persoonlijker de categorie…

nieuws

Werkgroep Groene Kerk

Op de Startzondag is er een initiatief  tot een Werkgroep Groene Kerk van de Open Kring gepresenteerd door een “groene” stand in de hal. Naast de initiatiefnemers Huub Wieringa en kerkelijk werker Rosanne Hofman hebben zich bij de stand al 3 kerkleden aangemeld om mee te doen met deze Werkgroep !!  Met de Werkgroep willen…

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!