Vrijdag 24 december, 19.00 uur, Kinderkerstviering (digitaal)

nieuws

Kinderen van de Open Kring hebben een aantal weken enthousiast gerepeteerd aan de Kerstmusical. Vanwege de corona maatregelen kon een live uitvoering dit jaar (opnieuw) niet door gaan en is het omgezet naar een prachtige film.  De kerstmusical vertelt het verhaal van familie Geluk en hun plakboek. Opa verzamelt ieder jaar geluksmomentjes in zijn plakboek waar als traditie met kerst dan uit wordt voorgelezen. Maar dit jaar loopt alles anders: opa is het plakboek kwijt!

Kijk hier op onze website , via ons YouTube-kanaal vanaf vrijdag 24 december, 19.00 uur naar de Kerstmusical ‘Het plakboek van geluk’.

Meer nieuws

nieuws

Bezinning en verdieping Open Kring – Stinskerk 2023-2024

Tijdens de startzondag zijn de bezinnings- en verdiepingsactiviteiten gepresenteerd. Een overzicht hiervan vind je op deze activiteitenpagina.

nieuws

Tocht naar Nijkleaster, een verslag

Op de prachtige voorjaarsmiddag vertrokken we met tien mensen vanaf de Open Kring naar Jorwert, voor een bezoek aan Nijkleaster, een nieuw klooster in Jorwert, verbonden aan de plaatselijke Protestantse Kerk. Een plaats voor stilte, bezinning en verbinding. Het mooie dorpje op het Friese Platteland. We vierden een middaggebed, waar we zongen in het Nederlands,…

nieuws

Bloemschikkingen Advent en Kerst 2022

In de lezingen tijdens de Adventstijd is het accent gelegd op “plek voor iedereen”, gebaseerd op het jaarthema “Aan Tafel” en dan in het bijzonder “Gods nabijheid”. Je mag je gezien weten en meedoen in de beweging van God en de Geest die zichtbaar werd in Jezus. Iedereen mag zich genodigd weten in Gods nabijheid.De…

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!