Vespers in de lijdensweek in Zwolle-West

Van maandag 11 t/m zaterdag 16 april worden er Paasvespers georganiseerd in verschillende kerken in Zwolle-West. Dan staan we stil bij het lijden van de Here Jezus. Maar ook staan we stil bij zijn opstanding en verlossing. Een proces waarin de Here Jezus ons verlost heeft, en waardoor wij mogen weten dat het lijden op de wereld ooit stopt.

Een vesper is een samenkomst waarin wordt stilgestaan bij een Bijbeltekst, er worden liederen gezongen en kent momenten van stilte en verstilling.

De samenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer een half uur.

Maandag vanuit de Open Kring (uitzending te zien via deze website)

Dinsdag vanuit de Stinskerk

Woensdag vanuit de Stinskerk

Donderdag vanuit de Stinskerk

Zaterdag vanuit De Fontein

Alle bijeenkomsten zijn te beluisteren en te bekijken via:

www.stinskerk.nl/nieuws/pasen

Van harte welkom! Namens de vespercommissie, Marijke Paulusma

Meer nieuws

algemeen

Welkom in de Open Kring

De Open Kring (Protestantse Kerk Nederland) is de jongste wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Zwolle (PGZ) en is gevestigd in de nieuwste wijk van Zwolle: Stadshagen.

nieuws

Impressie Startzondag 12 september

Afgelopen zondag was het Startzondag. Het thema was het Onze Vader, waarbij de zin ‘Uw koninkrijk kome’ centraal stond. Samen keken we weer vooruit naar de toekomst en gingen daar op een creatieve manier mee aan de slag: met gedichten, t-shirts versieren en er werd door Hans van Eerbeek een toelichting gegeven over de fotowedstrijd.Hieronder…

nieuws

Feestelijke intrededienst ds. Cor Baljeu

Op 30 oktober 2018 werd ds. Cor Baljeu in een feestelijke dienst bevestigd door ds. Fulco Timmers uit Rotterdam, wijk Ommoord-Zevenkamp. Hier een impressie van de dienst. (foto’s van Hans van Eerbeek) [cycloneslider id=”intrededienst-ds-cor-baljeu”]