Pinksteren 2021 VUUR-VOGEL

nieuws

UPDATE 22-05-2021: ds. Anne Zweers brengt de VUUR-VOGEL alvast in beeld!

Beste gemeenteleden van de Open Kring,

Dit jaar mag ik voorgaan met Pinksteren in onze kerk ‘ de Open Kring’. Het aantal mensen in de kerkzaal zal ook dan nog beperkt zijn, dus veel gemeenteleden maken de dienst dan via de Livestream mee.

Om uit te drukken dat we samen gemeente zijn wil ik je uitnodigen om samen iets te maken voor de dienst: een VUUR-VOGEL.
De Geest heeft immers iets van een vuur en van een vogel, van gloed en vrijheid, van warmte en je vleugels uit slaan.

Hoe werkt het:
Print de bijgaande afbeelding uit, die heeft iets van een vlam of van een vleugel. Doe dat het liefst op een A-4-tje en knip de afbeelding uit. Of maak er zelf een, bijvoorbeeld op gekleurd papier.
Schrijf in de vlam/vleugel, het liefst met één of twee woorden, denkend aan het Pinksterfeest: waar jij op hoopt, waar je naar verlangt, waar jij warm van wordt, wat jou vleugels geeft, wat  jou kracht geeft, waar je blij van wordt, wat jou inspireert, wat jou verder laat kijken. Of anders gezegd: wat het Pinksterfeest jou geeft, of wat je zou willen ontvangen.
Gebruik een mooie felle stift of zo, en de kinderen mogen natuurlijk de vlammen kleuren!

Doe die vlam/vleugel bij mij thuis in de brievenbus. Uiterlijk zaterdagmiddag 22 mei.
Of neem deze, als je Pinksterzondag naar de kerk gaat, mee!
Ik maak een grote vogel, die komt voor in de kerk te hangen, thuis ook goed zichtbaar, daar bevestigen we dan al die vlam/vleugels op.
Het zal vast een mooi gezicht zijn! Dus welkom en doe mee!

Anne Zweers
Voorsterweg 77b in Zwolle (wijk Westenholte)

Neem deze vorm over op een A4

Of download en print deze PDF

Meer nieuws

nieuws

Opbrengst Fancy fair – diaconaal project

Op 11 november is de fancy fair gehouden. De opbrengst van de fancy fair is: € 700. Daarmee is er tot nu toe via acties, giften en collectes bijna € 2700 ingezameld voor het diaconaal project, een project in Namibië van stichting Suva Nawa. Hartelijk dank aan allen die de fancy fair tot een succes…

nieuws

Foto’s Welkomzondag 2016

Een impressie van de Welkomzondag op 18 sept 2016. In onderstaande link vindt u alle foto’s in Dropbox. Deze foto’s zijn downloadbaar. Bekijk hier nog meer foto’s in Dropbox De foto’s zijn gemaakt door Hans van Eerbeek. Een bijzonder overzicht van deelnemers en activiteiten. Veel kijkplezier.

Vrijdagavond 21 april Benefietconcert BRAND NEW

Vrijdagavond 21 april treedt BRANDNEW op. BRANDNEW is een coverband met zes jongeren uit Stadshagen. Ze spelen popmuziek: van bekende nummers uit de jaren 80 tot Froukje. Ze hebben al vaker in de Open Kring gespeeld, o.a. met een Top2000-dienst.Naast BRANDNEW zijn er ook gastoptredens van o.a. de Less is more band (een Zwolse Brass…

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!