Hartstochten van de Open Kring ♥

nieuws

Na een jaar waarin we elkaar ontzettend weinig konden zien, ontstond er de wens om weer voor wat verbinding te zorgen. Tijdens Pinksteren vierden we dat de wind gaat waaien, dat er beweging ontstaat, dat er goed nieuws verspreid wordt. En zo is het plan opgevat om dit jaar met Pinksteren hartendozen de Open Kring gemeente in te sturen. In totaal gaan er zes rond. In deze hartendozen zit steeds een cadeautje. Degene die de doos ontvangt mag dat houden, en stopt er vervolgens zelf weer iets nieuws in, voordat hij/zij de doos doorgeeft aan een nieuw adres. Samen zorgen deze dozen zo voor een nieuwe beweging die vormgeeft aan onze hartstocht voor elkaar en hopelijk veel blijdschap en goedheid brengt. Via de website http://h2913031.stratoserver.net/ kunnen de dozen gevolgd worden en ziet u letterlijk de ‘hartstochten’ ontstaan.

Het kan zijn dat u ook zomaar verrast wordt met één van deze hartendozen. In de hartendoos vindt u, naast het kleine presentje, ook een gastenboekje en een envelop met daarin alle informatie die nodig is. Het project loopt tot aan de adventstijd en op de website en social media van de Open Kring zal regelmatig een update worden gegeven.
We hopen op veel hartstocht en verbinding!

Meer nieuws

nieuws

Foto’s 25 jaar Open Kring

Wat was het fijn om met elkaar stil te staan bij 25 jaar Open Kring. Samen vieren, herinneringen delen, ontmoeten! Dankbaar dat deze zondag zo fijn is verlopen. Hieronder een foto-impressie van deze mooie morgen. [cycloneslider id=”25-jaar-open-kring”] De foto’s zijn gemaakt door Hans van Eerbeek en ds. Cor Baljeu.

nieuws

Pinksteren 2021 VUUR-VOGEL

UPDATE 22-05-2021: ds. Anne Zweers brengt de VUUR-VOGEL alvast in beeld! Beste gemeenteleden van de Open Kring, Dit jaar mag ik voorgaan met Pinksteren in onze kerk ‘ de Open Kring’. Het aantal mensen in de kerkzaal zal ook dan nog beperkt zijn, dus veel gemeenteleden maken de dienst dan via de Livestream mee. Om uit…

nieuws

Psalm 62

Alleen bij God vindt mijn ziel haar rust, van hem komt mijn redding – psalm 62 Het is hout. Een boomstronk. En oud. Als je het van verre ziet hangen zou je denken dat dat het is wat aan de muur een plaats heeft gekregen. Een willekeurig stuk hout. Een gewone afgezaagde stam uit een…

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!