Gewijzigde tijden Kinderkerstfeest en Top-2000 dienst

nieuws

In verband met de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om het Kinderkerstfeest en de Top2000-kerkdienst op andere momenten te organiseren.

Kinderkerstfeest (alleen digitaal) 24 december om 19.00 uur

Het Kinderkerstfeest zal weer een feest voor en door kinderen worden! Door kinderen van de Open Kring wordt een kerstmusical opgevoerd. Daarvoor zijn ze al enkele weken aan het oefenen. Ook zingen we samen en luisteren naar het Kerstverhaal. Het Kinderkerstfeest zal eerder worden opgenomen en kan dus helaas niet (zoals eerder gecommuniceerd) fysiek worden bijgewoond.

Top2000-dienst 29 december om 15.00 uur in de Open Kring in Zwolle met live band

Kom je ook?
Woensdag 29 december 2021 om 15.00 uur ben je van harte welkom bij de Top2000-kerkdienst in de Open Kring in Zwolle. De band Brand New treedt op en speelt nummers uit de Top 2000. De jongeren van Brand New zijn buurgenoten van elkaar en komen uit Stadshagen.

Word jij geraakt?
Juist in deze tijd zijn we op zoek naar verbinding en ontmoeting. Muziek kan troosten, ontroeren, opvrolijken en ontspannen.

Wat is jouw favoriete nummer?
De band speelt een aantal nummers uit de Top2000. Ook jouw favoriete nummer kan in de dienst komen. Stem via deze link https://www.top2000kerkdienst.nl/zwolle/
Wil je een andere bijdrage leveren, neem dan contact op met janke@verheijnet.nl.

Waar en wanneer?
Woensdag 29 december 2021 om 15.00 uur in de Open Kring, Hofstedestraat 1, Zwolle. Toegang is gratis, er wordt wel gecollecteerd.

Coronamaatregelen
Als je de dienst wilt bijwonen, meld je dan vooraf aan via het reserveringssysteem op de website of via deze link https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=15c97a5cd1f7116f20746753d85ca94b#loaded

  • draag een mondkapje bij binnenkomst, vertrek en bij verplaatsingen in de kerk. Als je zit, mag het mondkapje af
  • neem je  jas mee naar je stoel;
  • hou minimaal 1,5 meter afstand te houden ten opzichte van mensen die niet tot hetzelfde huishouden horen, tussen de rijen onderling wordt ook 1,5 meter tussenruimte gehouden.

Kan je niet naar de kerk komen maar wil je de dienst wel meemaken? Kijk dan via de live-stream op www.openkring.nl

Meer nieuws

nieuws

Veertig dagen zonder God

“Kunst is nodig om zoveel mogelijk beelden te creëren. Het brengt ons dichter bij de werkelijkheid, die niet in één beeld te vangen is. Het is nodig omdat wij lijden aan beeldarmoede. Wij denken: dit is zus en dat is zo, dit is mooi en dat is lelijk, dit is van God en dat niet….

nieuws

Nieuwjaarsgroet

2020 Corona, COVID, anderhalve meter, testen, isoleren, quarantaine, mondkapje, ZOOM vergaderingen, maximaal dertig, geen samenzang. Schenk aandacht aan alles wat deugdzaam is en lof verdient. (Filippenzen 4, 8) Gewaardeerde online-vieringen. De doorgegane koffieochtenden werden goed bezocht. Talenten stonden op. Goede zangers. Er is gedoopt en bevestigd. Meditaties bonden samen. BONHOEFFER75 bood vorming en toerusting. Een…

Via Hemelvaartsdag op weg naar Pinksteren, doe je mee?

Zonder Hemelvaart geen Pinksteren, niet omhoog blijven kijken maar om je heen. Samen met de Stinskerk wordt op Hemelvaartsdag 26 mei ’s morgens – in aanloop naar de viering in de Open Kring – een aantal activiteiten georganiseerd. De werkgroep Groene Kerk van de Open Kring nam hiervoor het initiatief, mooi dat ook de Stinskerk…