Digitale vieringen van Kerst naar Oud en Nieuw

nieuws

24 december, 15.30 uur Kerstavonddienst in de middag (vanuit Stinskerk)

De Stinskerk organiseert een kerstavonddienst. Ook hier geldt: er waren mooie enthousiaste, muzikale en rituele plannen. Ook deze kunnen niet doorgaan. Het voorbereidend comité heeft besloten de dienst te verplaatsen naar vrijdag 24 december 15.30 uur. Aan het eind van de dienst nemen we dan toch iets mee van de duisternis, zo eigen aan Kerstavond en zijn de zegenwoorden toch voor de avondlockdown uitgesproken. Zangmedewerking wordt verleend door het mannenensemble ‘Into my heart’. Henk Kamphof bespeelt het orgel, voorganger is ds. Cor Baljeu. Thema van de dienst: ‘doe als God, word mens’.
Deze dienst wordt uitgezonden via Kerkdienstgemist van de Stinskerk.

Kerstavond 24 december, 19.00 uur Kinderkerstviering

Kinderen van de Open Kring hebben een aantal weken enthousiast gerepeteerd. De Kerstmusical is eerder opgenomen en gaat deze vrijdag 24 december om 19.00 uur ‘in de lucht’. Kijk op onze website , via ons YouTube-kanaal vanaf vrijdag 24 december, 19.00 uur naar de Kerstmusical ‘het plakboek van geluk’.

Zaterdag 25 december, 1e Kerstdag, 09.30 uur

Ook hier zijn de plannen gewijzigd als gevolg van de coronamaatregelen. Kerstochtend. Wat een mooi moment om het Open Kring koor weer te horen zingen! Ook dit wordt anders ingevuld. Enkele liederen zijn eerder opgenomen. Johan Hardeman en Martin van Heerde dragen zorg voor de muziek. En bugel en trompet van Jeroen Huzen zijn weliswaar niet live, maar wel online aanwezig.

Zondag 26 december, 2e Kerstdag, 09.30 uur

Onze kerkelijk werker Rosanne Hofman neemt ons mee in een verstilde Vesper. Liederen, stilte, lezingen, poëzie. U hoort en beleeft ze allemaal. Stilte… en laat Kerst op u inwerken.

31 december Oudejaarsavond, 19.30 uur (vanuit Stinskerk)

Ds. Gerlof van Rheenen gaat voor in de gezamenlijke Oudejaarsdienst vanuit de Stinskerk. Deze dienst wordt uitgezonden via Kerkdienstgemist van de Stinskerk.

Meer nieuws

nieuws

Vrijdag 24 december, 19.00 uur, Kinderkerstviering (digitaal)

Kinderen van de Open Kring hebben een aantal weken enthousiast gerepeteerd aan de Kerstmusical. Vanwege de corona maatregelen kon een live uitvoering dit jaar (opnieuw) niet door gaan en is het omgezet naar een prachtige film.  De kerstmusical vertelt het verhaal van familie Geluk en hun plakboek. Opa verzamelt ieder jaar geluksmomentjes in zijn plakboek…

Zondag 12 februari: themadienst Vriendschap

Op zondag 12 februari is er in De Open Kring, Hofstedestraat 1, een themadienst voor alle mensen van 0-99 jaar. Iedereen is van harte welkom! De dienst begint om 9.30 uur, we gaan samen zingen, luisteren naar verhalen en denken na over vragen. Wat betekent vriendschap voor jou? Wie is jouw vriendin?  Na afloop is…

nieuws

Meditatie 29 oktober

Groeien en bloeien Mocht ik donderdag 15 oktober jl. onverwacht schrijven over Ezra, titel ‘Bouwers’, deze week staat Nehemia op het rooster. Ezra en Nehemia, twee totaal verschillende namen, maar het is een doorlopend verhaal. Sterker nog, eigenlijk vormen zij samen één boek. Ezra is de priester en schrijver, Nehemia de landvoogd van Juda, aangesteld…

Kom ook naar het Open Kring Koor Concert op woensdagavond 27 september!