Dauwtrappen – op de morgen van Hemelvaart

nieuws


Komende donderdagochtend 18 mei 2023 is er voorafgaand aan de gezamenlijke kerkdienst in de Stinskerk weer de traditionele fietstocht. Iedereen is welkom; jong en oud, met- en zonder elektrische trapondersteuning!

We vertrekken omstreeks 8 uur bij het gebouw van de Open Kring voor een door Janine Nauw uitgezette tocht van ongeveer 12 kilometer. We verwachten rond 9 uur bij de Stinskerk te arriveren. Daar staat er dan koffie, thee of limonade met wat lekkers klaar voor de deelnemers.
Ook de overige kerkgangers die niet hebben gefietst zijn voor de dienst welkom voor de koffie (na de dienst is er dan geen koffiedrinken).

Om 9.30 uur begint de gezamenlijke dienst in de Stinskerk, waarin ds. Van Rheenen voorgaat.

Meer nieuws

Vespers in de lijdensweek in Zwolle-West

Van maandag 11 t/m zaterdag 16 april worden er Paasvespers georganiseerd in verschillende kerken in Zwolle-West. Dan staan we stil bij het lijden van de Here Jezus. Maar ook staan we stil bij zijn opstanding en verlossing. Een proces waarin de Here Jezus ons verlost heeft, en waardoor wij mogen weten dat het lijden op…

nieuws

4 juni 09.30 uur: Kerkdienst, ds. Siebren van der Zee

Welkom in deze dienst! Voorganger: ds. Siebren van der Zee (lid Open Kring); Ambtsdragers: Helga Vliek en Geertje Wijnja; Organist: Jeroen van der Scheer; Lector: Co Verduijn; Koster: Annemiek Kuiper; Oppaskring voor de allerkleinsten, met Marijke Hessels. Kijken en luisteren via YouTube Door te klikken op deze afbeelding ga je rechtstreeks naar de uitzending op…

nieuws

Kinderkerstfeest 24 december 19.00 uur

Vanaf 19.00 uur wordt het Open Kring Kinderkerstfeest uitgezonden via ons YouTubekanaal. Het kerstverhaal wordt op een andere manier verteld dan jullie gewend zijn. Het wordt goed en leuk!  Deze online Kinderkerstviering is mogelijk gemaakt door: Saar, Tijs, Fleur, Emma, Sem, Aniek, Leonie, Bente, Rune, Cor, Eric, Geertje, Helga, Ariëtte, Gerlinde, Marieke, Bettine en Niels….